Kærlighed & Bølgeskvulp

L. Sherman

Kærlighed & Bølgeskvulp af L. Sherman

“Bliv fortryllet, forelsket og fordybet i havets bølgeskvulp.”

Sammen med sin mor driver Benedicte et lille mejeri i Nordjylland. Hun er en arbejdsom og praktisk kvinde med en misundelsesværdig drivkraft, men det har ikke været uden omkostninger. Der har ikke været tid til at stifte familie, og drømmen om en universitetsuddannelse eller at opleve verden er blevet til flygtige minder. Men det er ikke det eneste minde, hun værner om. Den aften og nat for mange år tilbage, hvor hun mødte Phillip, står stadig lysende klart.

Phillip er ejendomsmægler i København og pendler mellem hovedstaden og Skagen, hvor han netop har købt hus og startet en filial. En dag bliver han draget af et skilt i vejkanten ved den lille by, Aalbæk, tæt på Skagen. Det er ikke kun kaffen og de velsmagende kanelsnegle, som frister i det hyggelige mejeri, men også den søde kvinde bag disken. Hun virker dog en smule bekendt. Først senere går det op for Philip, at det er Benedicte fra den sommer, hvor han blev student.

Benedicte og Phillips gensyn efter 20 år er tilfældigt, men de husker stadig den nat, de delte ved stranden. Kemien er der tydeligvis også. Når en enkelt nat blev til et evigt minde, hvad kan en hel sommer så ikke blive til?

Kærlighed og Bølgeskvulp er første bind i en serie fra toppen af Danmark. Vi dypper tæerne i vandkanten sammen med et farverigt persongalleri, der fortsætter i de næste bøger. Samtidig lærer vi det charmerende lokalområde at kende. Bliv fortryllet, forelsket og fordybet i havets bølgeskvulp.

Augusta Publishing
- en del af Bjerregaard

Skovbjergvej 2A
DK-8270 Højbjerg

CVR nr.: 38632027

 

Tlf.: 0045 2635 3017

kontakt@augustapublishing.com

Følg os på