Du var min

L. Sherman

“Den første gang jeg så dig, hviskede mit hjerte: Du Var Min.”

Kender du følelsen af at have mødt et andet menneske før, som om I har kendt hinanden for evigt? I kender intet til hinanden i virkeligheden, men jeres tiltrækning og kemi er øjeblikkelig. 

Victor og Alma mødes tilfældigt som forretningsforbindelser, og der er netop denne umiddelbare følelse af genkendelse. Et platonisk venskab udvikler sig. Han er lykkeligt gift. Hun forlovet og prøver på at blive gravid.

Hvad er det, skæbnen prøver at fortælle dem? Kan de være venner på trods af deres partnere? Og hvad har en historie i 1807 med det hele at gøre?

Uddrag:

Victor

Det var som at træde ind i 1001 nats eventyr, der var et ægte persisk tæppe på gulvet i røde og brændte nuancer. På skrivebordet stod et mellemøstligt messingfad med en antik tekande og seks små glaskrus til myntete. 

I et hjørne var et arrangement med en slidt læderlænestol, der havde siddemærker efter årtiers brug, fodskamlen ligeså. Der var en vase i sydamerikansk stil med en buket røde og orange roser på det antikke sidebord, hvor der lå en stabel bøger. En notesbog med museets logo lå skødesløst forladt på toppen af bogbjerget. 

En rød dametaske stod på bogreolen bag skrivebordet, og en rød trenchcoat lå henslængt over ryglænet på stolen foran. 

Jeg følte mig som en tyv, der var trådt ind på forbudt territorium og snart ville blive taget på fersk gerning. 

Min nysgerrighed tog over, da jeg fik øje på en gammeldags pladespiller i vindueskarmen ved siden af læsehjørnet. 

Du var min Bullet Journal

Den populære Bullet Journal er dit kreative rum, hvor du kan planlægge din kalender, aftaler, idéer og drømme. Den kan være din hverdagsdagbog eller begyndelsen på en fortælling. Formatet passer os alle og kan gå i rygsækken eller håndtasken. Det er kun fantasien, der sætter grænser for indholdet.

Augusta Publishing
- en del af Bjerregaard

Skovbjergvej 2A
DK-8270 Højbjerg

CVR nr.: 38632027

 

Tlf.: 0045 2635 3017

kontakt@augustapublishing.com

Følg os på