Det magiske manuskript

Ulrika Louisa Bjerregaard

Det magiske manuskript

Ulrika Louisa Bjerregaard

”Kærlighed kan være magisk, men magi er en illusion.”

Det Magiske Manuskript er to historier vævet ind i hinanden. Vi skal fra Aarhus til det gamle Østrig-Ungarn – videre til nutiden og datidens Prag og Paris. I nutiden følger vi Matilde og Felix i datiden Ariadne og Matteo og alle parters særlige forbindelse til manuskriptet. 

Det Magiske Manuskript er en gammel bog, der ligner en almanak eller en eventyrbog med trylleformularer. Den havner tilfældigvis på skrivebordet hos Matilde, hvor hun har nået rock bottom – eller er det nu også tilfældigt? Hun driver sit eget lille forlag og bogantikvariat i Aarhus, men det er hårde vilkår, og hun kæmper for at holde skindet på næsen. Det hele synes gråt og trist, og hendes eneste lyspunkt er minderne om sin bedste ven, som hun mistede for år tilbage. Den ene dag var han der, og den næste væk. Hun har brug for et mirakel, hvis hun skal lykkes, men ikke alle vil hende det godt.

I datiden skal vi på én rejse med manuskriptet. Vi skal fra datidens Bøhmen, hvor en ung arving til et hertugdømme spiller hovedrollen. Matteo er meget mod sin vilje enearving til slotte, jord og en svimlende formue, og det forventes, at han træder i sin fars fodspor, når tid kommer, men indtil da lever han et lykkeligt liv.

Matteo drømmer om at kæmpe for litteraturen, dens udbredelse til alle verdens hjørner, være støtte og opbakning for de små og ukendte forlag samt forfattere, men hvordan kan han forene sine drømme med virkeligheden, der venter ham? Han er forelsket dybt forelsket. I forelskelsens rus og eufori skaber han et sandt mesterværk, hvis magt ingen kender, men ikke alle vil ham det godt.

Felix har aldrig glemt sin bedste ven, Matilde, og han har på afstand holdt øje med hende gennem årene.

Ariadne Berka gemmer på en hemmelighed, men fortiden indhenter hende, og er hun klar til at blive konfronteret med den?

Fra Aarhus til Český Krumlov videre til Paris og Prag.

Det Magiske Manuskript Bogens Bekendelser er en 2020 udgivelse her på Augusta og Det Magiske Manuskript Bogens Triumf kommer i 2021.

Lad historien begynde.

Det Magiske Manuskript: Bogens bekendelser af L. Sherman

Bogens Bekendelser

“Sandheden er det, som er. 

Sandheden er det, som var. 

Sandheden er det, som vil komme.”

En underlig, antik bog havner hos Matilde i nutidens Aarhus, hvor hun driver et lille forlag. Det er svært at slå igennem i bogbranchen. Alt synes gråt og trist, og hendes eneste lyspunkt er minderne om bedstevennen, Felix. Hun har brug for et mirakel, hvis hun skal lykkes i bogverdenen, men ikke alle vil hende det godt. 

Den unge tjenestepige, Ariadne, rejser i 1780’erne fra sin elskede, Matteo. Han er arving til et hertugdømme, og det forventes, at han træder i sin fars fodspor. Matteo drømmer om at kæmpe for litteraturen og dens udbredelse. Hvordan kan han forene sine drømme med den virkelighed, som venter ham? I forelskelsens rus og eufori har han skabt et sandt mesterværk, hvis magt ingen kender. Som en tyv i natten stjæler Ariadne manuskriptet, da hun må flygte fra Bøhmen. 

Bogens Bekendelser er første bind i Det Magiske Manuskript. To historier flettes via den antikke bog ind i hinanden. Enderne knyttes, og serien konkluderes i Bogens Triumf.

Det Magiske Manuskript: Bogens Triumf af L. Sherman.

Bogens Triumf

Det blodrøde hjerte midt i bogen pulserer og banker. Kærlighedens bog bløder og græder for sine elskende. Hvad kan bogen gøre for at sikre, at kærligheden sejrer?

Den har bragt Ari til sin elskede, Matteo, med hjælp fra verdens bedste broderskab, men han skal være far til et ægtefødt barn. Hun vil aldrig kunne acceptere, at han forlader sin hustru. Deres liv vil blive et skyggeliv, som ingen af dem fortjener at leve. Den pris er endog kærligheden ikke værd at betale. Hvad er hans plan B? Der må være noget, han ikke fortæller os.

Vil bogen kunne hjælpe Matilde, selv om det er den, som har ført hende i kløerne på Black Raven Publishing? Er der noget galt med det gamle manuskript i nutiden? Felix og hans families historie holder nøglen til manuskriptets rejse og transformation, men det ved han endnu ikke.

Kun ægte kærlighed kan aktivere bogens noble formål, men det kræver mod af vores elskende, som vi ikke ved, om de besidder.

Følg Ariadne, Matteo og Matilde og Felix i andet og sidste bind af Det Magiske Manuskript, Bogens Triumf. Vi skal fortsætte vores rejse med bogen i Europa i nutiden og datiden, inden enderne knyttes.

Citater:

”Magien kommer til dig, når du ikke giver op. Den vil have, at du skal kæmpe for den. Kæmpe for dig.”

”Magien er i alt det, du gør.”

”Kærlighed kan være magisk, men magi er en illusion.”

”Du vil altid være den følelse, jeg følte for meget. Jeg savnede dig hver eneste dag.”

”Jeg tror på hårdt arbejde, ikke på magi.”

”Amor vincit omnia”

”Veni, vidi, Amavi”

”La vita fragile est”

Behind the scenes

Illustrationer og sneak peeks fra Det magiske manuskript

Augusta Publishing
- en del af Bjerregaard

Skovbjergvej 2A
DK-8270 Højbjerg

CVR nr.: 38632027

 

Tlf.: 0045 2635 3017

kontakt@augustapublishing.com

Følg os på